I BIE Innovasjon har vi jobbet hardt for å utvikle en modell for å gi mennesker og forretningsideer sjansen til å blomstre. Vårt slagord er: “Ingen bedrifter, ingen ledere og ingen ansatte skal stå alene”.

Derfor lanserer vi Camp BIE. Camp BIE er et innovasjonssenter og en komplett jobbskapingsarena. I Camp BIE blir forretningsideene til virkelighet, og Camp’en er første steg mot å bli en BIE-bedrift.

Hva skjer på Camp’en?
Noen begynner på fotballskole for å bli dyktige. Hos oss blir du dyktig i å utvikle og/eller skape deg din egen jobb. Camp BIE er praktisk rettet. Deltakerne evalueres før og underveis slik at de til enhver tid får de riktige arbeidsoppgavene eller rett opplæring for dem.

Fra dag én starter du med praktisk arbeid i ditt firma. Du får først og fremst konkrete arbeidsoppgaver, tilpasset deg, og/eller en skreddersydd opplæringsplan. Du er i sentrum. Dette er ikke et kurs hvor du går gjennom et fast pensum.

Hvis Camp BIE høres ut som det perfekte programmet for deg eller din forretningsidé, vennligst fyll ut dette skjemaet og kom i kontakt med oss. Vi gleder oss til å bygge morgendagens næringsliv sammen med deg.